2017. szeptember 3., vasárnap

Csomagoltok?


Milyen jó, hogy a csendesnap miatt még van egy hétvégénk a tanulás megkezdése előtt. Ti mivel töltitek ezeket az utolsó nyugodt órákat? Hát persze, hogy a tankönyvek és füzetek csomagolásával...
Van, aki kreatív időtöltésként éli meg, mások szükséges plusz feladatnak tartják a tankönyvek és füzetek becsomagolását. Rég volt technika óra, amikor ragasztani, vágni és hajtogatni kellett? Itt az idő újra feleleveníteni az elsajátított mozdulatokat. Most, hogy elsőtől kilencedik osztályig tartós tankönyvet kapnak a diákok és azokat a könyvtárosoknak még háromszor ki kell adni, még inkább szükség van a könyvek védelmére. Átlátszó nejlonba, színes papírba vagy egyszerre mindkettőbe csomagoljuk a könyveket? Kinek hogy tetszik. Az viszont biztos, hogy a csomagolást az iskola és a pedagógus is elvárja, tehát kötelességünk megtenni. Bár rengeteg könyvcsomagolós videót találni a YouTube-on, nekünk ez a legegyszerűbb a kedvencünk: KATT IDE!
Mi idén a nejlonos verziót választottuk egy piros címkével. Ha lekopna vagy elszakadna (bár ez nemigen fordult elő a korábbi években sem), könnyű pótolni. A dolgunk csak annyi, hogy méretre vágjuk a nejlont és már kész is. A címkére persze felkerül a név és az osztály, hogy ha véletlen elkavarodna év közben, visszataláljon hozzánk. A mi címkéinken persze szerepel még egy betűszó is: AJRG. ;) Csomagolásra fel!  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése