2017. szeptember 3., vasárnap

VIII. Nemzeti Tanévnyitó Nagykőrösön

Rendhagyó évnyitóval indult a tanév a gimnáziumban. Augusztus 31-én délután 17 órától vette kezdetét ugyanis a VIII. Nemzeti Tanévnyitó, melyet idén a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium, valamint az Arany János Református Általános Iskola közös szervezésében a református templomban tartottak. 
A résztvevőket nagytiszteletű Szabó Gábor lelkipásztor, az igazgatótanács elnöke köszöntötte, majd beszédet mondott Dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös város polgármestere, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, illetve dr. Palkovics László, oktatásért felelős államtitkár is. Szerepelt iskolánk énekkara Ecsedi Péter karnagy vezetésével, és szavalatával szolgált Cselóczki Boglárka 11.a és gitárjátékával színesítette az eseményt Nagy Márton 11.a osztályos tanuló. (A teljes évnyitó megtekinthető ITT!)
A Cegléd TV összefoglalója: 
Az évnyitót követően átadták a Trefort Ágoston-díjakat, mely egy olyan állami elismerés, amit az oktatás érdekében hosszabb időn át kiemelkedő munkát végezőknek ítélnek oda. Idén Suba Lajos, a gimnázium idén leköszönt igazgatója is megkapta ezt a kitüntetést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése