2017. szeptember 3., vasárnap

Így ünnepelte a tanévkezdést a 10.c

A szeptember 1. nem múlhatott el bulizás nélkül, hiszen mint tudjuk, elkezdődött a 2017/18-as tanév és ezt a 10.c osztály rendhagyó módon ünnepelte meg...


A mai nap Évnyitó Csendesnap volt a gimnáziumban. A napot áhítattal kezdtük, ahol Sipos Péter István intézményi lelkész osztotta meg velünk gondolatait, valamint Dr. Cziráné Dr. Kőházi-Kis Tímea igazgatónő, Szalánczi Péter testnevelő tanár és a kezdő osztályok diákjai tették le ünnepi fogadalmukat. A fogadalomtétel után Timi néni nyitotta meg a tanévet. Ezután az osztálytermekbe vonultunk, hogy megbeszéljük a tanév feladatait, amelyek ránk várnak. Az osztályfőnöki órák után ismét a templomba vonultunk, ahol Sipos Peti bácsi egy érdekes előadással várt minket. 

A Csendesnap után mindenki hazament, kivéve a 10.c tanulóit. Alig egy óránk volt az otthoni dolgokra, ugyanis közös kenyérlángos sütést szerveztünk. Az eseménynek Pásztor Betti és családja adott otthont. Felemelő, bulis, nyárbúcsúztató délutánt töltöttünk el együtt. Ameddig a lángos a kemencében sült nem maradhatott el a táncolás, éneklés sem. 

A finomság elfogyasztása után, elérkezett a buli szomorúbb része is. Osztályunk elbúcsúzott Zsigárdi Laura tanulónktól, osztályunk összefogott és egy képekkel teli pólót ajándékoztunk neki. 

Persze nem maradhatott el osztályfőnökünk, Szrapkóné Ferencz Orsolya tanárnő köszöntése sem. Születésnapja alkalmából tortákkal és ajándékokkal halmoztuk el szeretett "anyukánkat".

Csodálatos délután, csodálatos emberekkel és reméljük csodálatos év elé nézünk!

Veréb István Bendegúz 
10.c






























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése