2018. március 3., szombat

XXIV. SDG Bibliaismereti Verseny

Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom az idei tanévben is megrendezte Bibliaismereti versenyét a Kárpát-medencei református középiskolások számára. A versenyre március 2–3-án került sor Pápán, a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziumában. Iskolánkat az Aranykalász nevű csapat képviselte, melynek tagjai Mama Bettina (10.b), Kardos Mihály (10.b) és Szőke Ármin (10.b) voltak.
Pénteken egy rövid megnyitó után egy kreatív kalandverseny vette kezdetét, ahol a csapatoknak teremről teremre kellett megoldani a kiadott feladatokat. Szombaton a reggeli áhítatot követően 100 kérdéses írásbeli teszt kitöltése volt a feladat. 
A versenyen a gimisek a 25 csapatból a 13. helyen végeztek. A felkészítő és kísérő tanáruk Lencsésné Balogh Lídia tanárnő volt. Szívből gratulálunk mindannyiuknak! 
Az SDG-sek tavasszal Nyárlőrincen rendeznek egy találkozót, ahova 14-25 év közötti fiatalokat, tanáraikat, illetve az SDG korábbi generációit is sok szeretettel várják. További információért katt IDE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése