2017. november 28., kedd

Minden Ké(P)pen Nagykőrös 2017

Ma délután 17 órától zajlott a Cifrakertben található Svájci házban a „Minden Ké(P)pen Nagykőrös 2017” című fotópályázat kiállításának megnyitó ünnepsége. A kiállított fotók között több gimnazista tanuló pályázatát is megtekinthetjük: Jakab Dorottya (11.b), Ferkó Angéla és Farkas Ferenc Szabolcs (8.a) és blogunk állandó fotósa, Szabó Nikolett (11.a) legjobb képeit. Bátorítunk mindenkit, hogy a közönségszavazáson segítsük voksunkkal őket! 
Dorottya, Ferenc és Nikolett a kiállításmegnyitón
A kiállítást dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös város polgármestere nyitotta meg. Műsort adott gimnáziumunk kamarakórusa, szólót énekelt Cselóczki Viola 9.a osztályos tanuló, Ecsedi Péter énekművész, karnagy, zongorán kísért Baksa Endre zongoraművész. A pályamunkákat háromtagú szakmai zsűri értékelte, akik közül a megnyitón Szabó Sándor természetfotós értékelte a kiállítás képeit.
A pályázatra beérkezett alkotások díjazására november 30-án délelőtt a képviselő-testületi ülésen kerül sor. Drukkolunk a gimiseknek, hogy minél szebb eredményt érjenek el az ifjúsági kategóriákban. 
A kiállítás 2017. december 18-ig tekinthető meg a Svájci házban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése