2017. november 19., vasárnap

Gimisek a B33 Kosárlabda Diákolimpián

November 16-án Törökbálinton a Bálint Márton Általános Iskolában rendezte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a B33 Diákolimpia Pest megyei selejtezőjét, ahol iskolánkat négy csapat is képviselte. 
Újoncként a 12 csapatból a 7. helyen végeztek az „A” (III-IV.) korcsoportban a 8. osztályos leányaink. A csapat tagjai: Szabó Kata, Mészáros Bianka, Sánta Panna és Szöllősi Lilla.
A „B” (V-VI.) korcsoportban induló lányok 15 csapatból a 4. helyen végeztek. A csapat tagjai: Barabás Szindi (12.e), Molnár Anna (12.a), Berényi Petra (12.b) és Borzák Bettina (11.a).
A fiúk mindkét korcsoportban az ötödik helyet csípték meg. Alsó sor: Szép Marcell (8.a), Kakulya Sándor (9.b), Nyerges Gergő (9.c), Zagyi Attila (9.d) Felső sor: Szrapkó Ádám (11.a), Kozma Ákos (12.e), Blahut Bence (9.a), Bartus Levente (9.a), Szerafimoszki Róbert (11.c)
A lányok felkészülését Bányainé Schleisz-Bognár Viktória, a fiúkét dr. Fülöp Tiborné testnevelők segítették. További szép sikereket kívánunk kosarasainknak a tanév további részére! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése