2017. november 7., kedd

Gyülekezeti szolgálat Újszilváson, Tápiószőlősön, Tápiószelén

Újszilvási református templom
Iskolánk büszke arra, hogy nemcsak a nagykőrösi fiatalok döntenek úgy, hogy itt tanulnak, hanem más településekről is jönnek fiatalok, hogy nálunk készüljenek fel az életre. Sokan az iskola református lelkülete miatt jönnek hozzánk, amiért mi nagyon hálásak vagyunk. Pont ezért indulunk útnak minden évben és látogatjuk meg azokat a gyülekezeteket, akik támogatják iskolánk munkáját imádságukkal és diákokkal.
November 5-én korán kellett elindulni, ugyanis 8 órakor már Újszilváson kezdődött az Istentisztelet, ahol Cselóczki Violával és Kapus Emesével képviseltük és bemutattuk iskolánkat. Utána a tápiószőlősi és tápiószelei gyülekezetekbe is ellátogattunk, ahol Gál Máté, Búzás Endre és Búzás Evelin is részt vett az Istentiszteleteken.
Mindig nagyon érdekes személyesen is találkozni a családokkal vagy a gyülekezet tagjaival, mert mindig kiderül valami érdekes történet, ami arról szól, mennyi szállal kapcsolódunk össze nem is olyan közeli emberekkel és családokkal. Már csak a gyülekezetek vendégszeretete miatt is érdemes elindulni ezekre az utakra, úgyhogy bíztatok tanárt és diákot egyaránt, hogy bátran csatlakozzon kis csapatunkhoz, hogy együtt élhessük meg ezeket a nagyon fontos kapcsolatokat is.
Sípos Péter István
intézményi lelkész

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése