2018. február 15., csütörtök

Közönségdíjas gimnazisták a fotópályázaton

A  „Minden Ké(P)pen Nagykőrös 2017.” című fotópályázat Nagykőrös Város Önkormányzata koordinálásával és a KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. közreműködésével valósult meg, melynek célja, hogy a fotókon keresztül minél többen fedezhessék fel, hogy Nagykőrösben mit látnak igazán értékesnek a pályázók, milyen hétköznapi vagy éppen rejtőzködő értékeket örökítenek meg a jelen és a következő generációk számára.
A pályázat díjátadó ünnepségére tavaly novemberben került sor, melyről blogunk is örömmel számolt be, sőt még az alkotásokból készült kiállítás megnyitójáról is tudósítottunk. Ezzel egy időben most először közönségszavazást is indítottak a szervezők minden témakörön és kategórián belül. A képekre a kiállítás helyszínén, az alattuk található sorszámuk alapján lehetett voksolni 2017. december 18-ig.

Ma délelőtt 9 órától Nagykőrös Város Önkormányzat képviselő-testületi ülésén került sor a díjak átadására, melyet Dr. Czira Szabolcs polgármester úr adott át.

Ifjúsági kategóriában közönségdíjas lett Farkas Ferenc Szabolcs 8.a osztályos tanuló a "Nagykőrös természeti értékei" témakörön belül Kékség című pályamunkájával.
Szintén Ifjúsági kategóriában közönségdíjas lett Szabó Nikolett 11.a osztályos tanuló, blogunk és iskolánk állandó fotósa a "Nagykőrösi emberek" témakörön belül Színezd újra, valamint az "Épített örökség Nagykőrösön" témakörében az Ím, béjöttünk című alkotásaival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése