2021. június 9., szerda

Diáknap az Arany Gimiben



A tanév utolsó napjai már nem a tanulásról szólnak. Ma DÖK napon vehetett részt minden tanuló. A rendezvényt Dr. Cziráné Dr. Kőházi-Kis Tímea igazgatónő nyitotta meg, a DÖK elnök pedig ismertette a nap menetrendjét.

A program előtt Lídia néni tartott áhítatot.  

Az esemény több helyszínen zajlott, az udvar sportpályáján 8:30-kor kezdődtek a meccsek. A csapatok mérkőztek kosárlabdában, fociban és kézilabdában. A focicsapatok legerősebb tagjaiból összeállított Dream Team mérkőzhetett meg az iskola végzős diákjaival. Ezt a meccset a végzősök nyerték.

Ezután egy barátságos tanár-diák kézilabda mérkőzés következett, ami a diákok győzelmével zárult.

Az udvar több pontján állomások voltak elhelyezve, ilyen volt például a Szörp-Pong, Jenga, Fújd bele, Fogd meg lufival, és Újságpapíros játék. Ezeken az állomásokon kellett az osztályoknak versenybe szállni. Ezek a feladatok nagyon vidámak voltak, mindegyikben a leleményeség, ügyesség kapott főszerepet. Az ügyességi pályákon nem pontozták az osztályokat, mégis mindenki részt vett rajta, mert annyira szórakoztató és játékos volt.

                                           

A következő eseményként a végzősök adták elő azt a gólya-táncot, amit anno akkor táncoltak, amikor ők voltak a Csömöték.

A program a vége felé közeledett, de még hátra volt a korábban meghirdetett challenge eredményének ismertetése. A teljesség igénye nélkül a dobogósok: harmadik helyezést a 7.a kapta, a második a 9.c lett, és a dobogó legfelső fokára a 11.d állhatott.

A nap zárásaként, az Igazgatónő köszönetet mondott a szervezőknek mai napért, majd eltáncoltuk közösen a mai napon tanult táncot.

Köszönjük a DÖK-nek a felejthetetlen élményt, köszönjük az Igazgatónőnek, hogy lehetővé tette a mai programot, köszönet a Tanároknak, hogy partnereink voltak a játékokban és köszönet minden diáknak a kulturált versenyzésért és a vidám percekért. 

     

 

Rédei Zoltán


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése