2021. szeptember 27., hétfő

 

Csömöte Csörte

2021.09.24.

 

A sportnap lezárását követően és miután mindenki talált magának kabátot vagy takarót, kezdődhetett a sportnap, amire mindenki lelkesen készült, különösen a bejövő osztályok.


DÖK elnökünk, Mészáros Bianka bemutatta a zsűrit, melynek tagjai Balog Gabi néni, Kocsis Szilvi néni, Bányainé Viki néni és Körtvélyesi Dávid bácsi voltak. Az első feladatban a gólyák táncait láthattuk, a 7.a tornászait, 9.b a vizilabdásait, 9. e focistáit, a  9.c pedig a kosaras tudományát mutatta be. 

 


Ezután a gólyáknak el kellett dönteniük , hogy vélhetőleg ki a legjobb matekos az osztályukban, ugyanis 1 db gyufaszál segítségével meg kellett mérni a pálya nagyságát. A hagyománnyá vált harisnyás feladatban a 9.b volt a legügyesebb, majd jött egy vicces feladat azoknak a diákoknak, akik éhesek voltak, ugyanis egy kekszet kellett eljuttatni a homloktól a szájig.


A 7.a osztály arcjátéka bizonyult a legjobbnak. Az egyik legviccesebb feladatban a zsűri tagjai sem bírták nevetés nélkül, ugyanis az osztályoknak egy-egy végzős diákról kellett külső és belső tulajdonságokat mondaniuk. A gólyák elmondták indulójukat, majd az osztályfőnökök, Anna néni, Lidi néni, Ica néni és Peti bácsi kerültek a figyelem középpontjába és válaszolniuk kellett néhány becsapós kérdésre osztályaikat illetően, mint például, hogy hány szemüveges diákja, hány barna szemű tanulója van. Aztán következett a gólyatánc, majd az eskütétel. 


A gólyaavatás végén került sor az eredményhirdetésre. A negyedik helyen a 9.c, harmadik helyen a 9.b zárt. Második lett a 7.a osztály és a győztes a 9. e osztály lett. A Csömöte Csörtét végül Timi néni beszéde zárta le.

A bejövő osztályoknak gratulálunk hősies helytállásukért! A színes programot köszönjük a szervező tanároknak, valamint a DÖK tagjainak!

                                                                           Szecsei Evelin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése