2018. június 4., hétfő

Jutalomkirándulás

Május 30-án jutalomkiránduláson járt egy a gimnázium tanáraiból és diákjaiból álló csapat. A március 15-i műsorban szereplő, valamint a hitéleti tevékenységben példamutató fiatalok, és a felkészítésben, lebonyolításban segédkező pedagógusok két busszal indultak útnak.
A túrázást kedvelők első körben a Rám-szakadékhoz utaztak. Molnár Attila tanár úr felhívta a figyelmüket, hogy a terep nem veszélytelen. Többször keltek át az erdőn végighúzódó patakon, ami olykor nem volt egyszerű, de mindenki nagyon élvezte a meredek emelkedőkkel, ügyességet, odafigyelést igénylő akadályokkal valódi kihívást jelentő közel 10 km-es túrát.
A csoport másik fele - Suba Csaba tanár úrral - elsőként Szentedre belvárosát sétálta körbe, majd Visegrád felé vették az irányt, ahol többen a vár környékén barangoltak, mások a bobozást választották kikapcsolódásul. 
A kirándulás utolsó állomásán kapcsolódott össze a közel 90 fős csapat. Esztergomban a Bazilikát és környékét tekintették meg a legtöbben, de néhányan a Mária Valéria-hídon átsétálva Szlovákiában időztek. 
Ezúton köszönjük meg Dr. Czira Szabolcs polgármester úr 200.000 Ft-os hozzájárulását a jutalomkiránduláshoz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése