2022. október 10., hétfő

 Eseménydús nap a gimiben - 2022. október 07.

 

Sportnap 

- élménybeszámoló -

 

Úgy gondolom, az egész diákság nevében mondhatom, hogy a sportnap idén is nagyon jól telt. A kézilabdapálya egyik felén sorversenyek zajlottak, ahol minden évfolyam kapott egy tanárt, aki szintén küzdött az évfolyam győzelméért. A pálya másik felén amőba sorversenyeztek az osztályok, a pálya szélén pedig a tanulók és a tanárok szurkolhattak a versenyző diákoknak. Ezzel párhuzamosan osztályonként 2-2 fő bicikli túrára ment a Kőrös-ér mentén, Monyi bácsi és Mari Laci tanár urak kíséretében.



Köszönjük a szervezést és a programokat, fantasztikus hangulat volt az egész iskolában!

 

Majzik Gréta (10.a)

 

Csömöte Csörte - beszámoló

Pénteken nagy meglepetés érhetett minden járókelőt Nagykőrös utcáin. Hol néhány kiskacsa sétált el mellettük, hol egy-két hupikék törpike. Néhány ogréval és pár róka komával is összefuthattak. A gimiseknek persze csak a Holle anyó által elintézett jó időjárás szerzett meglepetést, hisz tudtuk, MA LESZ A CSÖMÖTE!


A sportnapot követően kezdetét vette a valódi szórakozás. Először az osztályok táncát láthattuk. A 7.a osztály Viki nénivel előadta a Rút kiskacsát, a 9.b Szilvi nénivel a Vukot, Klári néni, 9.c osztálya a Shreket és a 9.e a Hupikék törpikéket Dávid bácsival, vagyis Törpapával.

Néhány tanuló ezután a várost járta, biciklipumpa, tésztaszűrő, képkeret után kutatva, vagy pedig vevőt kerestek az egy zacskó levegőre.

A 7.a kekszet enni tudott nagyon ügyesen és táncolni,  9.b a sorversenyben győzedelmeskedett, a 9.c a lisztfújásban volt verhetetlen és a szédülést sem ismerte, a 9.e pedig a kötélhúzásban harcolta ki a győzelmet. Az osztályfőnökök is érdekes kérdéseket kaptak az osztályukkal kapcsolatban, kinek van műkörme, hány diáknak a kedvence a matek. 


 

Csömötéink esküt is tettek a házi feladat elkészítéséről, az ügyeletesekkel kapcsolatban, az italautomata használatáról és a padra történő gyönyörű firkákról. Láthattuk a gólyatáncukat, majd sor került az eredményhirdetésre is: negyedik helyezettek lettek a „Rút” kiskacsák (7.a), harmadikak a kisrókák (9.b), másodikak az Shrekék (9.c), elsők pedig a hupikék törpikék (9.e).

Köszönjük szépen a zsűri munkáját, Monika néni, Rita néni, Csaba bácsi és Andi néni, valamint a segítő diákok és a közreműködő tanárok szervező munkáját!

 

Szecsei Evelin (12.b)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése