2019. augusztus 29., csütörtök

Kécskei Pallérozó 2019


Évek óta hagyomány gimnáziumunkban, hogy a bejövő osztályok diákjai a tanévkezdés előtt, augusztus végén, Tiszakécskén ismerkedhetnek meg társaikkal, akikkel 4 vagy 6 évig koptatják majd együtt iskolánk padjait.
A Kécskei Pallérozó lehetőséget teremtett nemcsak a társak, hanem az osztályfőnökök megismerésére is, akikkel együtt tölthettek el két napot a Tisza-parti településen. Ismerkedős játékok, sorversenyek, közös éneklés, tánc, sok-sok nevetés és örömteli perc várt arra a 104 diákra, akik a Diákönkormányzat és a segítő tanárok által szervezett programokon részt vettek augusztus 26-27-én. 
Köszönet és hála Molnár Attila tanár úrnak és Suba Csaba DÖK-segítő tanárnak, akik a szervezés oroszlánrészét vállalták magukra. Hatalmas elismerés illeti azoknat a DÖK-ösöket, akik irányítóként és lebonyolítóként tevékenykedtek: Mészáros Bianka 10.a, Sánta Panna 10.a, Kormány Nóra 11.b, Tóth Csenge 11.b, Ormai Márton 11.d, Sipos Márk 11.d, Pap Nikolett 12.a, Zsoldos Nóra 12.a, Szőke Ármin 12.b, Fehér Vivien 12.c, Telek Regina 12.c, Veréb István Bendegúz 12.c. 
Grónai Szabina 11.d osztályos tanuló dokumentálta a két nap eseményeit. A fotók visszatükrözik azt a felhőtlen jókedet, sok élményt és remek programokat, melyekre a gólyák valószínűleg életük végéig fognak emlékezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése